Uniek Online muziekproject met Noortje van Middelkoop

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De afgelopen maanden waren voor Noortje van Middelkoop rustig wat betreft de concerten. Toch heeft de bekende panfluitiste zeker niet stil gezeten. Zij bedacht het Play Online Project “Holiday”, waarin panfluitspelers én andere muzikanten vanuit het hele land muziek kunnen blijven maken – zelfs in een periode van Lock down.

Play Online Project

“Wat ik mis in deze tijd is vooral het contact met anderen en het plezier in het samen muziek maken. Ik heb geprobeerd iets hiervan samen te brengen in mijn Online project.”

De deelnemers krijgen het nieuwe muziekboek "Holiday" - geschreven door Noortje - thuisgestuurd om zelf mee aan het werk te gaan. Daarnaast worden ze lid van de interactieve muziekgroep via Facebook, waarin Noortje steeds filmpjes plaatst met tips en karaoketracks van de stukken. Omdat zij in deze karaoke filmpjes zelf de begeleiding op accordeon speelt, wordt het contact met de deelnemers meer persoonlijk.

Daarbij kunnen de deelnemers ook ervaringen delen door reacties of filmpjes te plaatsen, waarop Noortje weer feedback kan geven. “Eigenlijk is het een grote workshop die online plaatsvindt: individueel en toch samen. En voor elke deelnemer kan dit in zijn of haar eigen tijd én op de eigen plek.” Op haar website www.noortjevanmiddelkoop.nl staan een introductiefilmpje en het inschrijfformulier. Ook zonder Facebook kan men meedoen, via de mail en YouTube.

Het is mogelijk dit project uit te breiden met individuele coaching-lessen van Noortje.

Andere instrumenten

Dit project is geschikt voor mensen die één of meer jaren panfluit spelen. Maar ook mensen die een ander solo-instrument spelen, kunnen contact opnemen. “Dan kijk ik wat er mogelijk is. Muziek maken en nieuwe muziekstukken leren is toch voor elke instrumentalist leuk om te doen?”

Het project start in januari 2021 en er is een speciale introductieprijs van € 45 (inclusief het muziekboek). “Het is een nieuw muzikaal avontuur: voor de deelnemers én voor mij!”

advertentie