Jeugddienst in de Vredeskerk

Activiteiten

Wat: een jeugddienst

Wie: twee expeditieteams van het Corlaer College

Wanneer: zondagavond 23 maart om 18.30 uur

Waar: Vredeskerk aan het van Reenenpark 23

Voorganger: Ds J.J.Esveldt

Thema: SUP(S)PORTERS GEZOCHT!

De jeugddienst wordt georganiseerd door leerlingen van het Corlaer College die zich inzetten voor een goed doel. Zij proberen een jaar lang geld in te zamelen om na hun expeditie een mooi bedrag over te maken aan het goede doel wat ze gaan steunen. De leerlingen zitten bij twee verschillende expedities: Expeditie Corlaer Cycling en Expeditie Kikano.

Expeditie Corlaer Cycling gaat van 9 tot 18 juni ruim 850 kilometer fietsen van Basel (Zwitserland) naar Nijkerk. Zij hebben de Bas van de Goor foundation uitgekozen als goed doel. De foundation zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen met diabetes door middel van sport.

In de eerste week van juni gaat Expeditie Kikano 130 kilometer kanoën van Den Helder naar Nijkerk voor Kika, Kinderen Kankervrij. Kika is een stichting die zich inzet voor kinderen met kanker, om de kans op overleving te vergroten.

Beide teams zullen tijdens de jeugddienst een presentatie geven over hun expeditie. Iedereen is van harte welkom, dus neem je familie en vrienden mee!

advertentie