Ludieke opening van nieuwe Indoor Soccer Ruimte bij Nautilus Health Club

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 19 maart wordt de prachtige nieuwe Indoor Soccer Ruimte bij Nautilus Health Club op ludieke wijze geopend door Burgemeester Renkema uit Nijkerk. Aansluitend vindt, tevens in het kader van de verkiezingen, een Indoor Soccer Verkiezingstoernooi plaats. Dit gebeurt in samenwerking met lokale politici, Accent Praktijkonderwijs, Kick Off Voetbalacademie en het Buurtsportteam Nijkerk Sportief & Gezond.

->De laatste mogelijkheid waarop politieke partijen zich profileren!

Er worden 5 teams samengesteld met leerlingen van Accent Praktijkonderwijs en deelnemers van de Kick Off Voetbalacademie. Elk team krijgt de naam van een politieke partij. (VVD, CDA, Christenunie/SGP, De Lokale Partij en Pro21). Iedere lokale politieke partij is dus als team vertegenwoordigd!

->Lokale politici coachen hun eigen team aan naar een winnende uitslag!

Vanuit iedere lokale politieke partij wordt een fractielid aangewezen die zijn eigen team deze middag gaat coachen. Niet de stembus maar de teams bepalen deze middag wie winnaar zal zijn van deze sportieve verkiezingsstrijd.

->Zorg dat u erbij bent!

Het toernooi vindt plaats op woensdag 19 maart van 15:30 uur tot 18:00 uur bij de Indoor Soccer ruimte van Nautilus Health Club, Oude Barneveldseweg 65c, Nijkerk.

Na de officiële prijsuitreiking vindt er een borrel plaats waar de overwinning wordt gevierd en waar men alvast warm kan warmlopen voor de uitslagen vanuit de stembus.

->Politici maken kennis met Nijkerkse jeugd en met initiatieven voor deze doelgroep!

Dit toernooi is bedoeld om, via sport & bewegen, politiek en jongeren op informele wijze dichter bij elkaar te brengen. Tevens is het een startpunt voor een samenwerking bij initiatieven op gebied van Sport en Gezonde leefstijl die voor deze doelgroep in gang worden gezet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie