The Way filmcafé Nijkerk

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Filmcafé Nijkerk draait The Way

Nijkerk - Op donderdag 27 maart is om 19.30 uur de film The Way te zien in de bibliotheek van Nijkerk. Tom maakt een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella in het voetspoor van zijn overleden zoon.

Tom Avery, een oogarts uit Californië, krijgt op een dag het bericht vanuit Frankrijk dat zijn zoon Daniel tijdens een storm in de Pyreneeën is omgekomen. Hoewel de relatie tussen hen nooit echt goed was, besluit Tom toch naar Frankrijk te reizen. Daar ontdekt hij dat Daniel was begonnen aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Gedreven door het verlangen om zijn zoon beter te leren begrijpen, besluit Tom zelf de route uit te lopen. Gaandeweg komt Tom in het reine met zichzelf en met het overlijden van zijn zoon.

De film van regisseur Emilio Estevez duurt 128 minuten en wordt vertoond in het leescafé van de bibliotheek. Reserveren is gewenst. Toegangsprijs: € 6,00 voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden, incl. kopje koffie/thee. Diner & Film € 17,50 p.p. in samenwerking met Eetcafé Old Niekark (www.oldniekark.nl). Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Nijkerk of te reserveren via www.bibliotheeknijkerk.nl.

einde bericht

-------------

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie