film The Source in bibliotheek Nijkerk

Activiteiten

Filmcafé Nijkerk draait The Source

Nijkerk - Op woensdag 12 maart is om 19.30 uur de humoristische Franse film The Source (2011) te zien in de bibliotheek van Nijkerk. Leila haalt de andere vrouwen in een Afrikaans bergdorp over om een eeuwenoude traditie doorbreken.

Ergens in een klein dorpje tussen Noord-Afrika en het Midden-Oosten trotseren de vrouwen elke dag, sinds het begin der tijden, de snikhete brandende zon hoog in de bergen om hun dorp van bronwater te voorzien. De pas getrouwde Leila stelt een "liefdesstaking" voor aan de andere vrouwen van het dorp: geen liefkozingen of seks meer tot de mannen zelf water naar het dorp dragen...

De film van regisseur Radu Mihaileanu duurt 135 minuten en wordt vertoond in het leescafé van de bibliotheek. Reserveren is gewenst. Toegangsprijs: € 6,00 voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden, incl. kopje koffie/thee. Diner & Film € 17,50 p.p. in samenwerking met Eetcafé Old Niekark (www.oldniekark.nl). Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Nijkerk of te reserveren via www.bibliotheeknijkerk.nl.

einde bericht

-------------

advertentie
advertentie