Voorinschrijving gestart

Activiteiten

Op zaterdag 14 juni 2014 zal voor de 23e keer de Internationale VMTC-Motary plaatsvinden. Dit jaarlijkse evenement wordt verzorgd door de Veluwse Motor Tour Club en de Rotary afdeling Ermelo-Putten onder auspiciën van de stichting VMTC-Motary. De route van ongeveer 400 kilometer start ook dit jaar weer vanaf het Marktplein in Putten, waarna de rit richting Overijssel gaat. Via Mariënberg en Coevorden, waar de warme maaltijd genuttigd wordt, gaat de rit vervolgens richting Lochem en Hellendoorn. Deze mooie gevarieerde en met zorg uitgezette route eindigt zoals gebruikelijk bij Arjan Brouwer Motor Trading en op de Gemeentewerf in Putten waar de deelnemers tijdens het nuttigen van de welbekende uitsmijter kunnen napraten.

De opbrengst van de VMTC-Motary gaat dit jaar naar Stichting Etike die zich inzet voor de opvang en educatie van tienermoeders in de Congo. (http://www.stichting-etike.nl/). De in de loop der jaren ontwikkelde formule van deze goed georganiseerde motor-toerdag met een opbrengst voor een goed doel is populair. De grote deelname, ook uit het buitenland, bewijst dat ieder jaar opnieuw.

De voorinschrijving is reeds gestart en sluit 31 mei 2014. De betaling moet voor 6 juni binnen zijn. Voorinschrijving is goedkoper dan inschrijving bij de start en biedt bovendien het voordeel dat men op 14 juni al vanaf 8.00 uur de nodige bescheiden kan afhalen bij de startlocatie en om 8.30 uur kan gaan rijden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de site van www.vmtc-motary.nl. De route zal weer beschikbaar zijn op GPS (Garmin). Nadere informatie op telefoonnummer 06 27058390

WIJ HETEN U GRAAG WELKOM BIJ DE VMTC-MOTARY EN OP ONZE HOMEPAGE WWW.VMTC-MOTARY.NL

TOT ZIENS OP ZATERDAG 14 juni 2014

advertentie