Muskathlon Benefietconcert met Matthijn Buwalda

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zondagavond 23 maart om 20:00 zal Matthijn Buwalda een éénmalig concert verzorgen in Nijkerk. Het concert zal plaatsen vinden in het gebouw van de Ark, Gasthuisstraat 15, Nijkerk. Het beloofd een geweldige avond te worden met een avondvullend programma. De toegang is gratis, maar aanmelding is wel nodig in verband met het beperkte aantal plaatsen.

U kunt kaarten reserveren op www.truetickets.nl/matthijn-nijkerk.

Bij Matthijn Buwalda staan verhalen centraal. Ervaringen van mensen. Kleine liedjes met een lach en een traan, alles over leven in het perspectief van Gods grote verhaal. Matthijn is landelijk bekend van zijn theateroptredens en is teven ambassadeur van Compassion.

Tijdens de avond zal een inzameling gehouden worden ter ondersteuning van de Muskathlon en het werk van Compassion.

De Muskathlon is een marathon georganiseerd door de mannenbeweging De 4e Musketier. De Musketiers lopen in Kapchorwa, in het oosten van Uganda. Dit is de geboorteplaats van Stephen Kiprotich, olympisch- en wereldkampioen marathonlopen en ambassadeur van de Muskathlon. De route is gecentreerd rondom Compassion projecten in gebieden van extreme armoede. Iedere deelnemer laat zich individueel sponsoren om hiermee het lijden van mensen in Oost-Uganda te verzachten.

Samen met Compassion willen we in dit gebied een verschil uitmaken. Deze organisatie helpt in Uganda de meest kwetsbare kinderen, via lokale kerken. Kinderen die een sponsor krijgen, kunnen daardoor naar school en worden sociaal, emotioneel en geestelijk gevormd, en krijgen medische zorg. Alle kinderen horen ook over Jezus, ongeacht hun achtergrond.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie