Chr. Toneelvereniging D.O.B.in het Trefpunt

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

CHR. TONEELVERENIGING D.O.B. IN HET TREFPUNT

Chr. Toneelvereniging Door Oefening Beter staat 13 en 14 maart weer met een geweldig stuk op de planken. Het komische toneelstuk heet 'Rika Rommeltje' en is geschreven door Johannes E. G. Ruiter. Het huishouden van Rika is, zoals de titel al doet vermoeden, een rommeltje en haar twee volwassen dochters, Fokje en Letje, helpen daar ook niet echt aan mee. Zij zijn vooral druk met zichzelf. Buurvrouw Piekie en buurman Reint proberen de drie dames te helpen, maar ze hebben het vooral erg gezellig met elkaar. Maatschappelijk werkster Geesje is de enige die komt met goede raad. Door de onwetendheid van Fokje en Letje, gaat het opvolgen van deze raad helemaal verkeerd. Ze krijgen te maken met allemaal vreemde types, waaronder een zekere Jantina?

Het jaar begon voor D.O.B. ook als een rommeltje. Door het stoppen van zes leden, moest er hard gewerkt worden om dit jaar weer een leuk toneelstuk voor u op te kunnen voeren. Dit is gelukt door de inzet van de overgebleven leden: Evelien van Hussel, Willeke de Graaf, Geraldine van de Pol, Pauline Cozijnsen, Jan de Groot, Perry Boomsma en Christel Cozijnsen. En dankzij de komst van vier nieuwe leden: Mariëlle van Winterswijk, Bert Wassink, Linda Boomsma en Jaco van de Pol. De toneelvereniging is erg blij met haar nieuwe leden en zou er graag nog meer verwelkomen. Vooral zijn zij op zoek naar mannelijke toneelspelers. Dus wilt u meewerken aan weer een fantastisch toneelstuk waar heel Nijkerk en omstreken van kan genieten in 2015, schroom niet om een van de leden aan te spreken of contact op te nemen met onze secretaresse Evelien van Hussel. ( e.hussel@chello.nl ) Verder is D.O.B ook op zoek naar een geschikte oefenruimte (één maal per week, van september tot februari).

Bovenal hopen de leden van D.O.B. dat u een onvergetelijke avond beleefd in ’t Trefpunt en dat zij u nog vele jaren kunnen vermaken met hun toneelspel.

’t Trefpunt bevindt zich onder de Goede Herderkerk, aan het Willem-Alexanderplein. De zaal gaat om 19:30u open en de uitvoering begint om 20:00u. Kaarten zijn twee weken van te voren te koop en kosten €10,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen. Deze zijn verkrijgbaar bij drogisterij Bert Engel in het winkelcentrum Paasbos en bij Mariëlles Kwaliteitskip aan het Singel. Kaartverkoop aan de zaal is mogelijk, mits er kaarten over zijn uit de voorverkoop, de kaarten kosten dan €12,-.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie