30ste Editie Zilveren Pony Nijkerk

Activiteiten

NIJKERK - Trailers en vrachtauto’s rijden af en aan, ongedurige pony’s, zenuwachtige ruiters en amazones en een parcours vol uitdagende hindernissen, dit zijn de onderdelen van de 30ste editie van het jaarlijkse springconcours de Zilveren Pony (ZP) te Nijkerk.

Op vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart 2014 wordt in manege Luxool de 30ste editie van springconcours , De Zilveren Pony, gehouden. Op de vrijdag wordt de B-klasse gehouden (vanaf 17.00u) en op zaterdag worden de klassen L, M, Z en ZZ gesprongen en zal ‘s avonds vanaf circa 18.30u het springconcours worden afgesloten met spetterende finales. Tijdens deze wedstrijddagen zullen zowel de plaatselijk, regionale en zelf nationale ruiters en amazones de balken op verschillende hoogtes gaan bedwingen.

Voor het organiseren van dit evenement zijn de bijdrages van de vrijwilligers en de steun van de plaatselijke ondernemers van wezenlijk belang, en ook dit jaar hebben beide enthousiast gereageerd.

Ter gelegenheid van de 30ste editie van de Zilveren Pony zal er tussen de finale L en M een spectaculaire show worden gegeven.

Naast de afsluitende en spetterende finale op zaterdagavond van dit springconcours wordt er door Herman van de Bunt, eigenaar van de Country Mill in Nijkerk, onder alle deelnemers van de Zilveren Pony een verloting gehouden met als hoofdprijs een “Tribal” zadel.

De Zilveren Pony is een gezellig spectaculaire tweedaags spring-evenement, gratis entree en nodigen iedereen uit om dit mee te maken. Adres Luxoolseweg 25B, Nijkerk.

advertentie