Cursus Omgaan met geld van start in Nijkerk

Activiteiten

Voor mensen die moeilijk leren en problemen hebben of verwachten met het beheren van hun budget, organiseert MEE Veluwe i.s.m. het Leger des Heils de cursus Omgaan met geld. Ook mensen die (begeleid) zelfstandig wonen zijn welkom. De groep start, bij voldoende deelname, op 6 maart a.s. in Nijkerk. Er zijn 5 bijeenkomsten van 15.30-17.00 uur. De groep komt elke week bij elkaar op donderdagmiddag. Deelname is gratis.

Verstandig omgaan met geld is niet altijd gemakkelijk. Hoe zorg je ervoor dat je niet meer uitgeeft dan je je kunt veroorloven? Hoe doe je je financiële administratie? Hoe kun je het beste sparen en welke verschillende manieren van betalen zijn er eigenlijk?

In de cursus leren de deelnemers hoe ze verstandig om kunnen gaan met geld. Aan bod komt onder andere: leren budgetteren, een kasboek en begroting maken, formulieren invullen, schulden en budgettips.

Informatie en aanmelden

De cursus wordt gegeven door het Leger des Heils en MEE Veluwe en vindt plaats in het CJG in Nijkerk, Henri Nouwenstraat 18 in Nijkerk. Voor vragen of aanmelding (tot 28 februari) kunt u contact opnemen met Hotske Walinga van het Leger des Heils via T: (06) 22 93 30 48 of E: Hotske.Walinga@legerdesheils.nl of met MEE Veluwe via T: (055) 526 92 00 of E: cursussen@meeveluwe.nl.

advertentie