1 van de 3 kledinginzamelingslocaties
1 van de 3 kledinginzamelingslocaties Stichting COEN

Kledinginzameling COEN

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Stichting COEN organiseert op D.V. zaterdag 7 november een kledinginzameling, op 3 locaties in Nijkerk. U kunt ’s morgens tussen 9.00 en 11.30 uur schone en goed draagbare kleding, maar ook schoenen (apart verpakt) inleveren bij de volgende adressen:

- Buizerdlaan 1, tegenover De Opstandingskerk,

- De Kandelaar (Meinsstraat 4a),

- De Fontein (Ds. Kuypersstraat 2).

Uw kleding biedt in Roemenië werkgelegenheid voor mensen met een beperking.  Dagelijks werken er een aantal mensen met een beperking in een sociale werkplaats om de kleding te sorteren en winkelklaar te maken. De verworven inkomsten uit de tweedehandskledingwinkels komen ten goede van andere lopende projecten voor de mensen met een beperking.

Dankzij de tot nu toe ingezamelde kleding hopen wij dit jaar nog kleding te transporteren naar Roemenië, met in totaal meer dan 40 m3 aan kleding.

Kunt u de kleding zelf niet brengen, bel dan Gerard van Veelen (06-27061280) of Henk van Asperen (033-2457670). Dan wordt met u een afspraak gemaakt om de kleding bij u op te halen.

Door de Corona pandemie dienen de kleding- en schoenen zakken/dozen direct in de aanwezige aanhanger gelegd te worden. Deze keer zal de kleding niet gesorteerd worden in de kerkgebouwen. In verband met aanvullende Corona maatregelen verzoeken wij u onze website: www.stichtingCOEN.nl vooraf te lezen, of Gerard van Veelen (06-27061280) of Henk van Asperen (033-2457670) te bellen.

advertentie