Een eerdere voorstelling van theatergroep DOB.
Een eerdere voorstelling van theatergroep DOB. Aalt Guliker

Nijkerkse theatergroep DOB speelt voorstelling Zwijgrecht in Kade 10

27 maart 2024 om 08:58 Activiteiten

NIJKERK Op maandagavond 25 maart heeft het bestuur van Theatergroep DOB de poster van de voorstelling Zwijgrecht gepresenteerd aan de cast en dat was meteen het startsein voor de kaartverkoop. 

Zwijgrecht is een stuk geschreven door DOB-leden Erik Vedder en San-loiza Ploegman en is een humoristisch drama. ,,Het personage Louisa is vermoord en probeert erachter te komen wie het gedaan kan hebben én waarom diegene het heeft gedaan. Doormiddel van flashbacks komen er verschillende situaties aan het licht op welke plek en hoe ze vermoord zou kunnen zijn. Zo is de bedoeling dat er samen met het publiek uiteindelijk een dader uit de bus komt”, vertelt de theatergroep. Het stuk is omlijst met zelfgeschreven nummers, maar ook bestaande nummers met een eigen tekst. 

THEATERGROEP DOB

Theatergroep DOB bestaat al meer dan 90 jaar en stond voorheen vooral bekend om het spelen van kluchten. Dit jaar pakt de groep het volledig anders aan door een eigen muziektheaterstuk neer te zetten met zang, dans en spel. 

TICKETS

Zwijgrecht wordt gespeeld op 29 en 30 mei in Kade10 in Nijkerk. Een ticket kost 12,50 euro en is te bestellen via de website van theatergroep DOB: www.theatergroepdob.nl. Er is ook een VIP-arrangement, dit ticket kost 20,00 euro en biedt gegarandeerd plek op één van de eerste drie rijen en een goodiebag van DOB. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie