foto loopbaancoach
foto loopbaancoach Yvette Wolterinck

Week van de loopbaan 17 t/m 22 september. Neem je werk en daarmee jezelf eens ons de loep.

6 augustus 2018 om 14:03 Nieuws Deel je nieuws

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 17 t/m 22 september 2018. Je kan dan vrijblijvend kennis maken met een Noloc loopbaanprofessional  bij jou in de buurt en je krijgt advies over jouw loopbaanvraag.

Speciaal voor deze week stel ik mijn praktijk open en bied ik, via workshops en 1 op1 gesprekken, mijn expertise gratis aan. Heb jij een vraag die te maken heeft met jouw loopbaan, je werk of met solliciteren en heb je behoefte om hierover van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach in de regio Nijkerk, Putten, Voorthuizen of Ermelo? Bekijk dan de mogelijkheden op https://altijdleukwerk.nl/week-van-de-loopbaan/

Waarom is dit interessant voor jou? 
Net als bij een jaarlijkse keuring van de auto is het handig om één keer in de zoveel tijd te kijken hoe het gaat met je werk. Ben je nog wel tevreden, heb je wel voldoende uitdagingen, sluit jouw kennis en kunde nog wel aan bij wat er gevraagd wordt in het werk. Kortom, kan jij zo nog wel lekker door blijven werken of moet er toch wat gebeuren.

Onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de werkenden het niet zo naar de zin heeft op het werk. Als dit ook voor jou zo is, dan is het handig om te weten wat je dan wel wilt. Hierover kan je in gesprek gaan met een loopbaancoach.

Wat is er mogelijk?
Ik nodig je uit om een blik te werpen, op mijn webpagina voor de mogelijkheden om met mij in gesprek te gaan, gratis en geheel vrijblijvend tijdens de Week van de Loopbaan. https://altijdleukwerk.nl/week-van-de-loopbaan/

Wie ben ik?
Mijn naam is Marlies van Venrooij. Ik ben zelfstandig loopbaanadviseur en het is mijn missie om 50% van de werkende Nederlanders met plezier naar het werk te laten gaan. Dit doe ik door mensen hun zelfkennis te vergroten en daardoor hun keuzemogelijkheden. Als jij weet wat je kan, wat je wilt, weet hoe je je werk wilt doen en weet waar je dat op welke manier kan halen, dan kan jij betere keuzes maken in je loopbaan en doe jij werk wat bij jou past. 

(Noloc is de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en jobcoaches )

 

Logo week van de loopbaan
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie