Open ochtend
Open ochtend Kindercentrum Bzzzonder

Open ochtend Kindercentrum Bzzzonder

24 januari 2020 om 12:35 Nieuws Deel je nieuws

Op woensdag 29 januari houdt Kindercentrum Bzzzonder een open ochtend op al hun locaties in Nijkerk en Nijkerkerveen. Een ieder die op zoek is kinderopvang is van harte uitgenodigd.

Het kiezen van kinderopvang is een beslissing waar u zich als ouder goed in wilt verdiepen. Het is belangrijk dat een kind zich prettig, vertrouwd, gehoord en gezien voelt op de opvang, zodat hij/zij echt tot ontwikkeling kan komen. Daarom houdt Kindercentrum Bzzzonder deze open ochtend. Om u de mogelijkheid te bieden, om sfeer te proeven en vragen te stellen. Tussen 09.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom.

Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar: kinderdagverblijf, Peuterbelevingsschool (voorbereiding op de basisschool) en buitenschoolse opvang. Bzzzonder draagt de christelijke identiteit en heeft als missie om ieder kind een fijne plek op hun opvang te bieden, ook wanneer er sprake is van een zorgvraag. Ieder kind is welkom! Zij sluiten hiermee aan op de open ochtend van de HSN-scholen in Nijkerk en Nijkerkerveen. Dat is geen toeval, want Bzzzonder biedt op bijna alle HSN-scholen opvang. Op deze manier kunt u zich op één ochtend oriënteren op onderwijs en kinderopvang.

Informatie
Meer informatie vindt u op www.bzzzonder.nl.

advertentie
advertentie