Recreanten in De Dissel
Recreanten in De Dissel Michael Blaas

Recreatief volleyballen bij Surf Hoevelaken

7 september 2020 om 10:06 Volleybal Deel je nieuws

Volleybalvereniging Surf Hoevelaken heeft een enthousiaste groep recreatieve volleyballers waarbij nog nieuwe spelers welkom zijn.

Veilig volleyballen is op dit moment mogelijk met uiteraard in achtneming van de geldende maatregelen en adviezen van regering, sportbond en gemeente. 

De recreanten-groepen bestaan uit gezellige volleyballers die graag wekelijks een potje volleyballen, maar voor wie elk weekend een competitiewedstrijd spelen wat teveel van het goede is. De groepen hebben elk hun eigen niveau, van beginner tot gevorderd, dus of je al kunt volleyballen of niet: er is altijd een groep die bij je past.

Surf heeft drie mix-recreantengroepen:
- Eén groep (niveau gemiddeld) speelt de op maandagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in sporthal de Slag, Hoevelaken.
- Eén groep (niveau beginners, gemiddeld) op de woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur in sporthal Ridderspoor, Hoevelaken.
- Eén groep (niveau gemiddeld, gevorderd) speelt op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in sporthal de Dissel, Hooglanderveen. 

Een aantal van deze recreanten speelt ook mee in de verschillende recreantencompetities in de regio Eemland. 

Lijkt het je leuk om eens te kijken of je (nog) kunt volleyballen? Loop dan eens binnen op één van de trainingsavonden. De eerste 3 keer mag je sowieso vrijblijvend meedoen.

Meer info op onze site https://www.vvsurf.nl

Recreanten in De Dissel
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie