Turnen
Turnen NGV Excelsior

NGV Excelsior start haar lessen met een leuk aktie voor nieuwe leden

4 september 2020 om 21:35 Rubrieken Deel je nieuws

Vanaf aanstaande maandag, 7 september, zullen alle lessen van de Nijkerkse Gymnastiek Vereniging Excelsior weer beginnen. (M.u.v. de nijntje Beweeglessen, want die starten in oktober)

We zijn zo blij dat we weer binnen mogen sporten, dat er voor nieuwe leden een fantastisch aanbod ligt. Normaal mag je al 2 gratis proeflessen meedoen voor je lid wordt, in september kan dit de hele maand.

Dus kijk op onze website: ngvexcelsior.nl, zoek een leuke les uit en start met sporten bij NGV Excelsior in de maand september.

 

Excelsior heeft een breed aanbod van verschillende lessen. Bij de afdeling dans kunnen peuters al vanaf hun 3e jaar meedoen. En zo volgen er nog meer leeftijdsgroepen waarin gedanst wordt in verschillende niveaus: van recreatie tot wedstrijddans. We hebben zelfs een dansgroep die Nederlands Kampioen is geworden! Ook voor ouders zijn er verschillende dansgroepen; dus leeftijd hoeft je niet tegen te houden om te gaan dansen. Dansen is voor alle leeftijden en kan gedaan worden bij Excelsior. Ook sportieve mensen met een verstandelijke beperking dansen elke week zeer fanatiek in een leuke, gezellige Swing Inn-groep.

 

Bij de afdeling turnen is er ook genoeg te doen. Daar kunnen kinderen al vanaf ongeveer 1,5 jaar meedoen, samen met hun (groot)ouders, bij de ouder- en kindgym. Vervolgens kunnen de peuters en kleuters gymmen en zelfs hun Beweegdiploma’s halen. Vanaf 6 jaar wordt er geturnd op verschillende leeftijden en in verschillende niveaus. Ook dit is zowel recreatie als op wedstrijdniveau.

 

Keuze zat bij NGV Excelsior! Zien we jou ook op onze lessen?

Kleuterdans
Dans
advertentie
advertentie