Voice wint eerste wedstrijd van 2020

5 januari 2020 om 20:39 Overig Deel je nieuws

De heren van handbalvereniging Voice moesten afgelopen zaterdag aantreden voor de eerste wedstrijd van 2020. De ploeg won thuis, na een moeizame start, met 21-14 van Fortissimo uit Cothen.

Voice heeft het vaak lastig in de eerste wedstrijd na de winterstop. Tegen Fortissimo begon de thuisploeg ook slecht. De openingsfase was voor de gasten. Voice hield de schade beperkt, maar een overwinning leek ver weg. Te veel kansen werden gemist en verdedigend werd veel ruimte weggegeven. Vlak voor rust vond Voice toch weer aansluiting. Met 10-11 gingen beide ploegen de rust in.

De tweede helft kwam Voice een stuk overtuigender voor de dag. Binnen een paar minuten was de achterstand omgebogen in een voorsprong. Fortissimo kreeg amper nog een kans. Voice kon redelijk eenvoudig de voorsprong verder uitbreiden. Zo pakte de ploeg na een moeizaam begin toch nog overtuigend de eerste overwinning van 2020. Daarmee staat Voice halverwege de competitie op een tweede plek.