Samen trainen voor De Halve
Samen trainen voor De Halve Wim Oudejans

Clinic halve marathon

3 januari 2020 om 14:12 Atletiek Deel je nieuws

Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) organiseert een clinic ter voorbereiding op de Halve van Nijkerk van zaterdag 18 april 2020. Hardlopers die hun eerste halve marathon willen lopen, maar ook ervaren runners die al dan niet hun persoonlijk record willen aanscherpen, kunnen mee doen. Voorwaarde voor deelname is dat je 10 km kunt lopen binnen één uur.

De clinic bestaat uit tien trainingen op zaterdagmiddag om 15.00 uur, van 8 februari tot en met de zaterdag voor de Halve van Nijkerk. Startpunt is het AVN-clubgebouw aan het Hassemanpad, waar omkleed- en douchegelegenheid is. Daarnaast worden op 4 woensdagavonden in het clubgebouw van AVN trainingen gegeven ter bevordering van de core stabiliteit.

Ook bij deze zesde editie is de deskundige begeleiding weer in handen van Wim Oudejans, voormalig Nederlands veteranen kampioen halve en hele marathon. Astrid Reichardt verzorgt de trainingen core stabiliteit.

Deelname aan de clinic kost 50 euro. Dit is exclusief inschrijving voor de wedstrijd. Bovendien mogen clinic-deelnemers gratis meedoen met de reguliere trainingen van AVN tijdens de clinic-periode. Wie aansluitend op de Halve het AVN-lidmaatschap aangaat, krijgt € 50,- in mindering op de eerste contributie. 

Mail voor meer informatie of aanmelding met Wim Oudejans via clinichalvemarathon@avnijkerk.nl.

Voor meer informatie over AVN zie www.avnijkerk.nl. 


 

advertentie
advertentie