Voice wint voor vierde keer op rij

1 december 2019 om 20:34 Overig Deel je nieuws

De heren van handbalvereniging Voice speelden afgelopen zaterdag de vijfde wedstrijd van het seizoen tegen laagvlieger Greenpark/ Aalsmeer. Na een bij vlagen harde wedstrijd trok Voice met 19-28 aan het langste eind.

De eerste minuten waren op hoog tempo en gingen gelijk op. Voice profiteerde van de ruimte in de verdediging van Aalsmeer. De thuisploeg kwam ook makkelijk tot scoren. Halverwege leek Voice wat meer grip op de wedstrijd te krijgen en nam de ploeg een kleine voorsprong. Aan het eind van de eerste helft ging Aalsmeer nog wat verder van het doel af verdedigen. Voice had daar moeite mee en zag de voorsprong teruglopen naar 12-13 bij rust.

In de tweede helft had Voice een beter antwoord op het felle verdedigende spel van Aalsmeer. De Nijkerkers profiteerden optimaal van de ruimte. Het spel werd gedurende de wedstrijd ruwer en onvriendelijker. Voice liet zich niet echter van de wijs brengen en zette met snelle combinaties Aalsmeer op grote achterstand. Zo won Voice voor de vierde keer op rij en staat de ploeg op de tweede plek. Komende zaterdag ontvangt Voice om 20:00 in Strijland de nog ongeslagen koploper Celeritas.