rondleiding voor de sponsoren van sc Hoevelaken en MHC Hoevelaken
rondleiding voor de sponsoren van sc Hoevelaken en MHC Hoevelaken Sportminded Hoevelaken

10 jaar Sportminded Hoevelaken: inspiratie op Papendal

18 november 2019 om 08:20 Overig Deel je nieuws

Onder de naam Sportminded Hoevelaken organiseren SC Hoevelaken en Mixed Hockey Club Hoevelaken al 10 jaar samen bedankt-avonden met steeds weer inspirerende sprekers voor de grootste en trouwste sponsorende van beide verenigingen. Hoofdsponsor Rabobank Amersfoort-Eemland maakt dit mede mogelijk vanuit een financieel oogpunt.

Om deze 10 jaar te vieren zijn de sponsoren dit keer uitgenodigd om 14 november j.l. een kijkje in de keuken te nemen op Topsportcentrum Papendal. Ruim 50 personen hebben ook echt letterlijk een kijkje in de keuken bij chef-kok Erik te Veldhuis, die verantwoordelijk is voor de maaltijden op Papendal, maar ook ver daarbuiten. Geen ingewikkelde toestanden, gewoon gezonde voeding met eenvoudige middelen, waardoor voedingssupplementen zo goed als overbodig worden. De ongeveer vijftig aanwezigen konden tijdens een driegangen topsportmenu zelf ervaren dat die maaltijden heel lekker kunnen zijn.

Naast een rondleiding stond ook een presentatie van bokser Enrico La Cruz op het programma: hij vertelde o.a. over het leven in 2 werelden. Wil je fulltime bokser worden, wat veel geld kost wanneer je niet financieel ondersteund wordt, of ga je niet alle tijd in je sport steken en zorg je voor maatschappelijke - en financiële zekerheid? Een lastig dilemma waar veel sporters mee worstelen.

Een geslaagde avond! Op naar nog meer inspirerende avonden samen!

Topsportfaciliteiten Papendal
Enrico la Cruz sprak de sponsoren van sc Hoevelaken en MHC Hoevelaken toe
Sponsoren sc Hoevelaken en MHC Hoevelaken ontvangen op Papendal
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie