Yordi Grovenstein speelde een goede wedstrijd, waarbij hij twee assists op zijn naam kreeg EJH Photography

NSC houdt 3 punten in eigen huis in rommelige wedstrijd

9 november 2019 om 18:57 Voetbal Deel je nieuws

In een zeer rommelige wedstrijd weet NSC Nijkerk de 3 punten in eigen huis te houden door Flevo Boys met 2-0 te verslaan.

Over de hele wedstrijd genomen had NSC het betere van de wedstrijd, en drong al vroeg aan. Ondanks een zeer rommelige wedstrijd kregen de Nijkerks een paar aardige kansen, maar deze werden nog niet in doelpunten omgezet. Flevo Boys wist halverwege de eerste helft goed onder de druk uit te voetballen, en een schot op doel zorgde er voor dat de keeper van NSC gestrekt naar de hoek toe moest.

In de blesure tijd van de eerste helft wisten de Nijkerkers toch een doelpunt te maken. De keeper van Flevo Boys kwam ongelukkig zijn doel uit, en werd omspeeld door Yordi Grovenstein welke een perfecte assist gaf op Jonathan Martina.

In de tweede helft kwam NSC Nijkerk weer tot scoren door een assist van Grovenstein. Ook ditmaal wist Jonathan Martina uiterst subtiel de bal achter de keeper en tussen de palen te werken.

Middenvelder Van Essen omspeelt twee spelers van Flevo Boys
NSC spits Jonathan Martina is op zoek naar zijn eerste doelpunt van de wedstrijd
Jonathan Martina in luchtgevecht met de keeper van Flevo Boys om de bal in de eerste helft van de wedstrijd
NSC Nijkerk was in deze wedstrijd net een maatje te groot voor Flevo Boys, en wist de 3 punten netjes in eigen huis te houden.
Martina wordt 10 minuten voor tijd gewisseld voor Zakaria El Bennay
De eindstand van 2-0 was zeer verdient, daar NSC Nijkerk de betere was gedurende de hele wedstrijd.
NSC Nijkerk in gevecht om de bal
Martina en Grovenstein vieren het tweede doelpunt.
NSC spits Jonathan Martina rond een voorzet van Grovenstein subtiel af, en maakt de 2-0
Flevo Boys ontvangt zijn tweede gele kaart in een verder sportieve wedstrijd
Yordi Grovenstein ontwijkt een ingezette tackel van Flevo Boys
Jonathan Martina juicht nadat hij de 1-0 binnen heeft geschoten
Yordi Grovenstein geeft een perfecte assist waaruit de 1-0 gescoord wordt.
Yordi Grovenstein omspeelt de keeper van Flevo Boys, die ongelukkig uitkomt op een voorzet.
NSC Keeper Van Willige moet gestrekt naar de hoek om een inzet van Flevo Boys te stoppen.