Adults Dansles
Adults Dansles TT Picture by Ton Tolboom

Dance Centre Nijkerk ook voor Adults!

3 oktober 2019 om 15:13 Overig Deel je nieuws

Dance Centre Nijkerk, de dansstudio van Nijkerk waar gezelligheid en passie voor dans hoog in het vaandel staan!

Bij DCN bieden wij danslessen voor peuters, kids maar ook voor volwassenen aan. Streetdance, HipHop, Jazz / Modern, Klassiek Ballet en Peuterdans.

?Voor de volwassenen is er op woensdag ochtend om 9:00 een heerlijke streetdance les. Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te doen, dat leer je vanzelf. Op de leukste muziek, met Joelle van Empelen als docent is het sowieso een feestje, een momentje voor jezelf!

Op de vijdagochtend om 9:00 kun je mee doen met Bodyshape.  Deze les is de perfecte combinatie van vetverbranding en spierversterkende oefeningen. Hou jij van een heerlijke aerobic warming-up, gevolgd door een eventuele stepcombinatie, spierversterkende oefeningen door middel van gewichtjes/dynaband, BBB-oefeningen op de mat en een bijpassende cooling-down? Dan is Bodyshape het helemaal voor jou! Voor ieder niveau toegankelijk. 

Vraag vrijblijvend een proefles aan en ervaar het plezier en de passie voor dans tijdens onze lessen!

Wij bieden een professionele danszaal met spiegels, opgeleide en gediplomeerde dansdocenten en alle faciliteiten die nodig zijn om een zeer prettige les te ervaren. Dance Centre Nijkerk is gestart per januari 2019 en is gevestigd in de mooie locatie van Wallz Nijkerk gevestigd op de Wallerstraat 127. Voor/na of tijdens de lessen kunt u als ouder bij ons terecht voor een kopje koffie, thee of fris in onze gezellige lounge. 

Dansles volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor het dansvak hoog in het vaandel staan? 

Dan ben jij bij DCN op je plek!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie