Jubileum LR de Laak en PC de Waaghalsjes

24 september 2019 om 09:57 Overig Deel je nieuws

Dit jaar bestaan ponyclub de Waaghalsjes 60 jaar en de landelijke rijvereniging de Laak 40 jaar. Gezamenlijk 100 jaar en dat vieren we met een jubileum! Beide verenigingen gebruiken de accommodatie de Manege Hogenbrink aan de Hogebrinkerweg in Hoevelaken en hier zal het jubileum dan ook plaatsvinden op zaterdag 5 oktober aanstaande.

Deze dag zal in het teken staan van (oud)leden, vrijwilligers en andere belangstellende van beide verenigingen. De middag zal beginnen met een dressuurclinic van niemand minder dan Laurens van Lieren.  Aansluitend zal er onder leiding van Laurens een demonstratie gegeven worden. Na het dressuurblok komen de springruiters aan de orde onder begeleiding van Piet Raijmakers Jr., zoon van de Olympisch ruiter Piet Raijmakers. Zij sluiten dit blok af met een spectaculaire Six Bar. In deze rubriek kan de hoogte van de hindernissen oplopen tot 2 meter!

De toegang tot deze dag is gratis en wordt afgesloten met een spetterend feest! Wij hopen jullie op 5 oktober te mogen verwelkomen bij ons op de Manage de Hogenbrink.

Programma 5 oktober aanstaande:

14:00 uur: dressuurclinic

16.30 uur: springclinic

18.30 uur: buffet (graag aanmelden van te voren via info@manegedehogenbrink.nl)

20.00 uur: feest

advertentie
advertentie