Voice verslaat koploper Houten

17 maart 2019 om 21:03 Sport/sport Deel je nieuws

De handballers van Voice hebben hun thuiswedstrijd tegen Houten met ruime cijfers gewonnen. In een eenzijdig duel werd Houten, dat voor de wedstrijd nog lijstaanvoerder was, overtuigend met 23-13 verslagen.

In de uitwedstrijd eerder dit seizoen ontbraken door blessures veel spelers. Ondanks dat werd er in Houten met een klein verschil verloren. Nu was Voice bijna compleet. Bovendien draait de ploeg de laatste weken soepel. Vooraf was er dus vertrouwen dat een goed resultaat haalbaar was.

Voice startte sterk. Houten had geen antwoord op het snelle aanvalsspel en was niet bij machte de verdediging te verrassen. Voice kon het zich zelfs permitteren een paar goede kansen te missen. De thuisploeg kreeg slechts drie treffers tegen in de eerste helft. Bij rust was de voorsprong al opgelopen tot 11-3.

In de tweede helft kwam Houten wat vaker tot scoren. Omdat Voice ook de kansen bleef benutten, had dit geen gevolgen voor de voorsprong. In de loop van de tweede helft liep deze nog verder op. Voice speelde de wedstrijd simpel uit en boekte met de 23-13 zege voor de derde maal op rij een ruime overwinning. Komende zaterdag speelt de ploeg de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen middenmoter Green Park Aalsmeer.