de twee bronzen medaille winnaressen Anna en Ellen
de twee bronzen medaille winnaressen Anna en Ellen Aalt Guliker

Brons voor Doto turnsters

26 november 2018 om 09:19 Sport/sport Deel je nieuws

In de nieuwe turnhal SportQube Nijmegen werd de eerste plaatsingswedstrijd gehouden voor de turnsters die meedoen aan de 4e divisie.
Van GV DOTO Nijkerkerveen kwamen er zeven meisjes in actie in diverse leeftijdsgroepen.
Anna de Goeij en Lynn van Wolfswinkel deden mee met de allerjongsten, de instappers. Beide meisjes turnden een hele goede wedstrijd. Lynn miste op 0.20 punten een plaats op het ereschavot, zij werd 4e. Anna de Goeij mocht de bronzen medaillle in ontvangst nemen.
Nina Hijwegen, Tesse Brons en Michelle de Bock turnden mee met de categorie jeugd 1 D1 volgens de verplichte oefenstof en ook zij turnden een uitstekende wedstrijd. Michelle werd 12e, Nina 9e en Tesse 4e.
Helena Serrata de la Rosa turnde dit jaar voor het eerst mee in dit hogere niveau, vorig jaar turnde zij nog mee in de 5e divisie en behaalde toen brons in de Regiofinale. Helena maakte een mooie start en behaalde een keurige 10e plaats.
Ellen van Valkengoed kwam voor het eerst uit in de categorie junioren en wist een zeer goede indruk achter te laten bij de juryleden. Ellen van Valkengoed won ook een bronzen medaille voor DOTO !
Een uitstekende start dus, om met twee bronzen medailles huiswaarts te keren. En ook de overige turnsters hebben een prima start gemaakt.
Op 2 februari zal de tweede van drie plaatsingswedstrijden plaatsvinden, daarna zal bekend worden wie zich hebben geplaatst voor de Regiofinale. De twee beste plaatsingswedstrijden zullen meetellen voor een plaats in deze finale.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie