Pijnlijk verlies Voice

25 november 2018 om 20:50 Sport/sport Deel je nieuws

De heren van Voice speelden afgelopen zaterdag hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen het laaggeklasseerde US uit Amsterdam. Voice bleef ver verwijderd van de goede vorm van vorige week en moest uiteindelijk een verlies incasseren: 16-18.

Voice begon de wedstrijd slecht en keek al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Langzaam begon het wat beter te lopen en de ploeg kwam terug tot 6-6. Even leek Voice door te pakken, maar US gaf zich niet gewonnen en bleef in het spoor van de thuisploeg. Bij rust was de stand 12-11 in het voordeel van Voice.

De tweede helft ging lang gelijk op. Voice miste scherpte en had moeite om de verdediging van US te passeren. Met nog zo’n 10 minuten op de klok viel doelman Martijn Loos geblesseerd uit. Deze tegenvaller was voor de ploeg, die al een moeilijke avond had, de nekslag. Voice moest toezien dat US weer op voorsprong kwam en de winst veilig stelde.