Netwerkdiner voor ondernemende vrouwen

19 oktober 2021 om 09:33 Zakelijk Deel je nieuws

Op donderdag 28 oktober organiseert het vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei weer een netwerkdiner. Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee? Dit keer zijn wij te gast bij Lounge 3, aan de Kerkstraat 3 in Voorthuizen. Bij Bites & Business is ons netwerkdiner altijd in een informele setting en zonder spreker of thema. Als kennismaking van deze bijzondere manier van netwerken is geen lidmaatschap noodzakelijk. Je betaald uitsluitend de maaltijd. We geloven dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen, we hebben immers allemaal ideeën, ervaringen, kennis en een netwerk. Elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Ontvangst 19.00 uur. De avond duurt tot 22.15 uur.

Bites & Business is een landelijk netwerk met 25 regio’s, verspreid over het land. Veluwse Vallei omvat de regio tussen Nijkerk – Zeewolde – Nunspeet - Elspeet – Kootwijk – Barneveld. Ben je op 28 oktober verhinderd, maar ben je wel geïnteresseerd om een keer mee te eten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Bites & Business Veluwse Vallei. Dan nodigen we je uit voor het eerstvolgende netwerkdiner.

Meer informatie is te vinden op www.bitesenbusiness.nl

Inschrijven kan ook via de website, zie daarvoor de pagina ‘onze events’.

Link: https://www.bitesenbusiness.nl/show/plan/3687790110065472355/netwerkdiner-bites-business?txtrec=6551875579457533773

Lees daar ook meer over de kosten van het diner. We zijn ook te vinden op Facebook: Bites & Business Veluwse Vallei

advertentie
advertentie