schoolhandbaltoernooi 2021
schoolhandbaltoernooi 2021 R.A. van Alphen

43e editie van het HV Voice / Doornhof Schoolhandbaltoernooi wederom groot succes

7 oktober 2021 om 20:26 Sport Deel je nieuws

Op woensdag 6 oktober vond de 43ste editie van het Doornhof HV Voice Schoolhandbaltoernooi plaats. Na een ochtend met veel regen brak precies op tijd de zon door en konden de jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8 van Het Baken, De Open Kring, Daltonschool Corlaer, De Rehobothschool, KC Holk en KC De Koningslinde de strijd met elkaar aangaan. Voor de jongens en meiden uit groep 8 ging het niet alleen om de eer en een mooie beker: de winnaars van deze groepen mogen in mei 2022 mogen meedoen aan de regionale kampioenschappen.

Na een sportieve middag werd uiteindelijk gestreden om de eerste plaats in de verschillende categorieën.  Bij meisjes groep 7 won de Open Kring. Bij de jongens groep 7 ging het team Rehobothschool 1 er met de beker vandoor. De beker voor de meisjes groep 8 was voor de meisjes De Koningslinde. Bij de jongens groep 8 was wederom de Rehobothschool de winnaar, deze jongens zullen de meisjes van De Koningslinde vergezellen tijdens de regionale kampioenschappen in mei.

Het Baken kreeg de Covebo Fairplay Cup uitgereikt. Nieuw dit jaar was de prijs voor de sportiefste coach. Ook deze prijs ging naar Het Baken, vertegenwoordigd door coaches René  en Loes. De Rob van de Pol Talent Award werd uitgereikt aan Zemen van het jongensteam groep7 Rehoboth 1.