Alle BCH teams weten te winnen

27 september 2021 om 00:06 Sport Deel je nieuws

In de tweede speelronde van de badmintoncompetitie kwamen drie van de vier teams in actie en wisten ze alle drie met ruime cijfers te winnen.

Op vrijdagavond trapte het herenteam af met een thuiswedstrijd tegen Netwerk. De eerste twee dubbelpartijen trok Hoevelaken in twee games naar zich toe en gaven ze weinig punten weg. In de enkelpartijen had Bart het relatief lastig in zijn eerste game, maar daarna stelde hij orde op zaken. Ook Christiaan en Jeroen wisten gemakkelijk hun enkelpartijen te winnen. Erik was verantwoordelijk voor de enige verliespartij, maar gaf zich niet zomaar gewonnen. Hij verloor met twee keer 21-15. De laatste dubbels werden wederom in twee gemakkelijke sets gewonnen. Na amper 2 uur stond de 7-1 overwinning op het bord.

Op zaterdag speelden beide jeugdteam tegelijk in Baarn tegen Inside ’82. Het eerste jeugdteam had geen kind aan hun tegenstander. Alle wedstrijden werden zeer gemakkelijk gewonnen waarin Inside in veel sets niet eens tot dubbele cijfers kwam. Lisa, Roos, Tessa en Abe hadden de wedstrijd volledig onder controle en wonnen hun wedstrijd met 6-0.

Op de baan naast team 1 speelde het tweede jeugdteam van BC Hoevelaken op het tapijt in Baarn. Ook zij wonnen gemakkelijk hun wedstrijd met 5-1. Alleen Mark verloor zijn spannende enkelpartij in twee sets (21-19 / 21-13). Alle andere wedstrijden werden in twee sets gemakkelijk gewonnen door Daniël, Mark en Matteo.

Kortom, een prima resultaat met 3 duidelijke winstpartijen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie