Museum Nijkerk heropent in juni op de dinsdag- en donderdagmiddag.
Museum Nijkerk heropent in juni op de dinsdag- en donderdagmiddag. Museum Nijkerk

Museum Nijkerk heropent per 1 juni 2020 op dinsdag- en donderdagmiddag

25 mei 2020 om 09:29 Overig Deel je nieuws

Musea mogen per 1 juni a.s. weer open. Ook Museum Nijkerk doet mee en start voorlopig met openstelling op de dinsdag- en donderdagmiddag. Alle richtlijnen van het landelijke coronaprotocol zijn vertaald naar het plaatselijke museum, om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer, het voorschrift om anderhalve meter afstand te houden en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed.

Voor een bezoek moet u vooraf reserveren. U kunt tijdens openingstijden bellen (tel. 033-2457005) of een mailtje sturen naar info@museumnijkerk.nl o.v.v. naam en telefoonnummer, s.v.p. minimaal twee dagen voor het voorgenomen bezoek. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Een bezoek is op dinsdag en donderdag mogelijk van 13.30 – 14.45 uur en van 15.15 – 16.30 uur. Er kunnen maximaal acht bezoekers tegelijk in het museum zijn. Betaling verloopt per pin.

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent.

Binnen deze maatregelen, nodig vanwege de coronacrisis, hopen we dat bezoekers Museum Nijkerk weer weten te vinden. De expositie ’75 jaar bevrijding van Nijkerk’ blijft de komende maanden nog te zien.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie