Eenvoudige thuiszege Voice

19 januari 2020 om 20:28 Overig Deel je nieuws

De handballers van Voice traden afgelopen zaterdag in sporthal Strijland aan tegen US. Voice had eerder dit seizoen al weinig moeite met de ploeg uit Amsterdam en ook nu werd er met ruim verschil gewonnen: 30-16.

Voice opende in de eerste aanval gelijk de score. Ondanks de goede opening miste de ploeg in de beginfase wat scherpte. Voice pakte een kleine voorsprong, maar US scoorde regelmatig tegen. Het verschil bleef daardoor klein. Met nog zo’n 10 minuten te spelen bij een stand van 10-7 deed Voice er een schepje bovenop. Tot de rust werd nog zes keer gescoord en incasseerde de ploeg maar 1 tegendoelpunt. Bij rust stond het 16-8.

De tweede helft hield Voice het goede spel vast. Het verschil tussen beide ploegen werd langzaam groter. Al ruim voor het einde van de wedstrijd werd duidelijk dat de overwinning Voice niet meer kon ontgaan. Enige smet op de eenvoudige zege was het uitvallen van 2 spelers met een blessure.