Voice sluit 2019 winnend af

15 december 2019 om 21:17 Overig Deel je nieuws

De handballers van Voice hebben de laatste wedstrijd van 2019 overtuigend gewonnen. In Utrecht werd HMS/Achilles met 15-27 verslagen.

Achilles staat onderin de middenmoot, terwijl Voice voor aanvang op de derde plaats stond. In de eerste minuten kwam dit verschil in het spel niet tot uitdrukking. Achilles opende sterk en zette Voice gelijk op een achterstand. Voice kwam langzaam op gang, maar pakte na een minuut of vijf de voorsprong. Pas halverwege de eerste helft liep Voice wat verder weg van Achilles. Aan het eind van de eerste helft verslapte de aandacht van Voice en kon Achilles weer een beetje aanhaken. Bij rust was de stand 10-15.

De eerste minuten van de tweede helft was Voice nog niet scherp. Achilles scoorde tweemaal op rij en even leek het weer spannend te worden. Voice herpakte zich snel en gaf Achilles geen kans meer. Het verschil tussen beide ploegen werd snel groter. Uiteindelijk boekte Voice eenvoudig de vijfde overwinning van het seizoen.