Mirthe Pleizier, Esmee Plat, Eva Haverkamp
Mirthe Pleizier, Esmee Plat, Eva Haverkamp Hellas Hoevelaken

Prijzenregen voor Hellas Hoevelaken.

11 februari 2019 om 08:12 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 9 februari vond de 1ste plaatsingswedstrijd plaats van de 6e divisie te Didam. Maar liefst 17 turnsters van Hellas Hoevelaken deden mee aan deze wedstrijd en hebben hun uiterste best gedaan. Voor zes van deze turnsters leverde dat zelfs een podiumplek op. En ook nog eens twaalf top 10 noteringen!

In de ochtend was het de beurt aan Mirthe Pleizier, Esmee Plat en Eva Haverkamp. Voor Mirthe was dit haar allereerste wedstrijd, dus extra spannend. Ze haalde zelfs een 1ste plaats op brug en eindigde daarmee op een prachtige 2de plaats. Esmee turnde een stabiele wedstrijd en is enorm verbeterd in haar sprong waar ze ook een 1ste plaats op heeft behaald. Dit resultaat leverde haar zelfs de 1ste plaats op! Ook voor Eva was dit haar allereerste wedstrijd. Met haar originele balkoefening, waar de jury erg van onder de indruk was, turnde ze zichtzelf naar een prachtige 2de plaats.

In de derde wedstrijd turnde Michelle Brons en Romy van den Brandhof. Michelle turnde een keurige wedstrijd en liet een mooie vloeroefening zien. Zij behaalde daarmee de 3de plaats. Romy turnde een goeie wedstrijd en liet een hele nette sprong zien, waarmee ze ook een 1ste plaats heeft gehaald. Dit leverde voor haar een mooie 2de plaats op. In de vierde en laatste wedstrijd was het de beurt aan Marleen van den Brink. Marleen turnde een prachtige brugoefening met een hele hoge salto, maar haar sprong mocht er ook zeker zijn. Dit leverde voor haar de 1ste plaats op! 

Prachtige resultaten voor deze eerste plaatsingswedstrijd. We zijn supertrots op onze meiden! Op naar de volgende wedstrijd op 6 april.

advertentie
advertentie