Harderwijks Mannenkoor
Harderwijks Mannenkoor Henk Merjenburg

Harderwijks Mannekoor zingt weer Regionale missie

17 augustus 2021 om 21:34 Zakelijk Deel je nieuws

Het laatste concert was in maart 2020, daarna vielen de coronamaatregelen ook over het Harderwijks Mannenkoor (HMK) heen. Repetities stopten met een opleving van 4 repetities in september 2020. Een verruiming van de regeringsmaatregelen lieten dit toe. Maar wel onder strikte voorwaarden van 1,5 m afstand, geen koffiebreak en luchtcirculatie. Niet ideaal, maar het ging! Helaas het was maar tijdelijk! We zijn nu bijna een jaar verder.

De ruim 60 koorleden zijn allen gevaccineerd, reden om weer met de repetities te beginnen. Niet dat dit een vrijbrief is. Ze weten drommels goed dat corona op de loer ligt en maatregelen nog steeds van kracht zijn. Maar de leden-wil om te zingen is groot, zeker ook met het 100-jarig bestaan in 2023 in het vooruitzicht. Wat zou het fantastisch zijn als het HMK dan 100 leden telt!

Op donderdag 26 augustus start het HMK weer met de repetities. De repetities worden gehouden in het Kerkelijk Centrum de Regenboog aan het Biezenplein 1 in Harderwijk.

Vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur zijn alle mannen uit Harderwijk, maar ook uit de regio van harte welkom. Meezingen hoeft niet gelijk, eerst de geweldige sfeer proeven en luisteren kan natuurlijk ook.

HMK zingt onder leiding van dirigent Jimco Zijlstra. Het repertoire is breed en voor eenieder toegankelijk: van klassieke tot moderne liederen, van musical tot pop, maar een religieus lied ontbreekt niet.

Het eerste concert staat gepland op zaterdag 18 december 2021: Kerstklanken in de Regenboog.

advertentie
advertentie