Regiomanager Judith Hellema-Juurlink
Regiomanager Judith Hellema-Juurlink Judith Hellema

Nieuwe regiomanager Go-kids Veluwe & Stedendriehoek

23 april 2021 om 14:36 Zakelijk Deel je nieuws

Vanaf 1 mei mag Judith Hellema-Juurlink zich de nieuwe regiomanager noemen van Go-kids Veluwe & Stedendriehoek. Hét platform waarop je moet kijken wanneer je op zoek bent naar leuke uitjes in de regio.

Vanuit haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander waar zich de leukste uitjes bevinden. Of je nou op zoek bent naar een dagje uit, een weekendje weg, de hipste winkels of handige opvoedingstips, bij Judith van Go-kids kom je het allemaal tegen.

Samen met ondernemingen plaatst zij interessante blogs, mooie foto’s, boeiende agenda-items en nog heel veel meer trending nieuws. 

Dit met de visie dat kinderen door veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen.

In 2008 is Judith in Gelderland komen wonen. Opgegroeid in Overijssel is zij via een omweg langs de Flevopolder neergestreken in Vaassen. Samen met haar man en 4 kinderen is zij in de omgeving bekend geworden als een sportieve en actieve dame die weet wat belangrijk is in het leven. Namelijk genieten met en van je geliefden, door samen waardevolle herinneringen op te bouwen.

De uitjes die te vinden zijn op het platform van Go-kids zijn daar zeer geschikt voor. Leuke dingen ondernemen met je kind geeft je de gelegenheid om met volle aandacht er voor elkaar te zijn. Tijd om samen mooie gesprekken te voeren en samen mooie herinneringen op te bouwen.

Helaas zijn het regelmatig bezoeken van musea en attracties niet voor iedereen financieel mogelijk, daarom worden er op het platform van Go-kids ook gratis uitjes en activiteiten aangeboden. 

Go-kids is er voor iedereen. Want ook de ondernemers worden in deze zware tijden geholpen. Kleine ondernemingen kunnen meeliften met de duizenden bezoekersaantallen van de website en social media, maar ook de grote aanbieders zijn op het platform eerder zichtbaar op beslissingsmomenten. Ondernemers worden geholpen door het plaatsen van een uitgebreide online bestemmingspagina en het regelmatige promoten van activiteiten en acties en hebben zo dus een hogere vindbaarheid.

Als regiomanager brengt Judith met Go-kids met een regionaal aanbod, maar landelijk bereik, op een betekenisvolle manier vraag en aanbod samen op een uitgebreid platform voor de leukste uitjes.

Dit met de visie dat kinderen door vooral veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen. Zodat onze kinderen de wereld elke dag een beetje mooier ervaren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie