Afbeelding
Kampeercentrum Nederland

20 jaar Volkswagen Campercentrum. Het gemak van alles onder één dak. Sinds 2001.

23 maart 2021 om 09:39 Zakelijk Deel je nieuws

Precies 20 jaar is het Volkswagen Campercentrum in Amersfoort de enige officiële dealer van Volkswagen Campers, in Nederland én in Europa. Vanaf de start staat alles in het teken van zorgeloze campervakanties en de ultieme camperbeleving. Het Volkswagen Campercentrum maakt dat mogelijk met in twee decennia opgebouwde kennis en ervaring, vertaald naar alle denkbare camperservices onder één dak. Het jubileumjaar wordt natuurlijk gevierd, onder andere met een tweetal speciale actiemodellen: de Volkswagen California Ocean 20 Edition en de California Beach 20 Edition.

Thuishonk van elke Volkswagen Camper
Het Volkswagen Campercentrum startte in 2001 met een duidelijke missie: het vertrouwde thuishonk zijn van elke Volkswagen Camper. Als hét adres voor verkoop, onderhoud, schade, verhuur, accessoires en voor het delen van de passie voor campers en camperen. In 20 jaar heeft het Volkswagen Campercentrum een schat aan specialistische kennis opgebouwd. De werkplaats kent de Volkswagen Campers door en door en zorgt ervoor dat klanten hun geliefde camper met een gerust hart aan hen toevertrouwen. Klanten kunnen bovendien ook zelf kennis opdoen, via technische informatieavonden, thema-avonden, rijtrainingen en compacte groepsreizen die hen worden aangeboden. Juist door de expertise kan het Volkswagen Campercentrum ook als enige 4 jaar gratis onderhoud én 4 jaar garantie leveren op elke nieuwe California. Alles staat er in het teken van betrouwbaarheid, veiligheid en comfort. Ook in de komende 20 jaar.

Nu actiemodellen met tot € 8.959 voordeel
Het jubileum wordt gevierd met 2 speciale actiemodellen: de California 6.1 Ocean 20 Edition en de California 6.1 Coast 20 Edition. De uiterst luxueuze California Ocean 20 Edition met 110kW/150 PK TDI-motor, DSG-7, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren komt met een prijsvoordeel van € 8.959,-. De Coast 20 Edition met 81kW/110 PK TDI-motor en parkeersensoren voor en achter kent een prijsvoordeel van € 7.499,-. Dat maakt vakanties extra veilig en comfortabel. Én zorgeloos, dankzij de unieke 4 jaar gratis onderhoud en garantie.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie