Jan Veldhuizen, een van de papierstamelaar van KV Telstar
Jan Veldhuizen, een van de papierstamelaar van KV Telstar KV Telstar

Beste Hoevelakers en medewerkers van bedrijven,

19 oktober 2020 om 08:59 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag kunt u gewoon uw oud papier of karton komen brengen bij KV Telstar aan de Middelaarseweg in Hoevelaken. Er zijn op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 twee stapelaars aanwezig. 

Wanneer u uw oud papier of karton brengt buiten deze tijden is de manier waarop u uitvoering geeft aan de huidige COVID richtlijnen uw eigen verantwoordelijkheid. 

Tijdens deze tijden willen de stapelaars u graag helpen om hiermee het aantal mensen wat door elkaar heen loopt of in de container aanwezig is tot een minimum te beperken. Dit willen we doen door het ‘drive-through’ principe. 

Daarom vragen wij u het volgende:

-       Blijf (zoveel mogelijk) in de auto zitten

-       Vertel onze stapelaars waar u uw oud papier heeft liggen in de auto (kofferbak, achterbank,…) en hoe deze ruimte geopend kan worden

-       Wanneer nodig verzoeken wij u van binnenuit de kofferbak te openen of de automatische vergrendeling op te heffen zodat onze stapelaars uw auto leeg kunnen halen

-       Nadat onze stapelaars klaar zijn zullen zij de kofferbak of deur(en) weer sluiten en kunt u uw weg vervolgen

Hiermee komen alleen onze stapelaars in de containers en willen wij voorkomen dat het te druk wordt in de containers en de COVID richtlijnen niet meer kunnen worden nageleefd. Wanneer u toch uw auto verlaat verzoeken wij u 1,5 meter afstand te bewaren tot onze stapelaars en overige aanwezigen. Onze stapelaars zullen u hierbij helpen. 

Wij willen ook extra aandacht vragen voor bedrijven, maar ook particulieren, die hun oud papier of karton al voor zaterdag brengen. Daar zijn we heel erg blij mee, maar zou u zo vriendelijk willen zijn dit zover als mogelijk achterin de containers te plaatsen? Dit voorkomt op zaterdag wachttijden en opruimwerk voor onze vrijwilligers.

Wij hopen op uw medewerking om op deze manier toch nog uw oud papier en karton te kunnen verzamelen bij KV Telstar onder de huidige COVID richtlijnen. 

Alvast dank. 

 

Oud papiercommissie 
KV Telstar

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie