Mw. I van Sint Annaland-Jouwersma ontvangt de gouden jubileumspeld uit handen van PvdA-afdelingsvoorzitter Ton Willems.
Mw. I van Sint Annaland-Jouwersma ontvangt de gouden jubileumspeld uit handen van PvdA-afdelingsvoorzitter Ton Willems. PvdA-Nijkerk

3 Jubilarissen bij PvdA-Nijkerk.

8 juli 2020 om 21:07 Verenigingen Deel je nieuws

In Hoevelaken heeft mw. I. van Sint Annaland-Jouwersma uit handen van afdelingsvoorzitter Ton Willems de gouden jubileumspeld ontvangen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid. In Nijkerk kreeg de heer G. Hahn eveneens de gouden speld uitgereikt. Aan mw. G.W. de Bruin-van Hassel uit Hoevelaken werd zelfs de Willem Dreespenning overhandigd voor haar 65-jarig lidmaatschap! Bij de uitreikingen mocht een fraaie bos rozen natuurlijk niet ontbreken.

Afdekingsvoorzitter Willems: "Het lijkt soms alsof we het gewoon vinden dat partijgenoten zo'n lange periode aan onze partij verbonden zijn. Maar dat is het niet. Mensen worden minder vanzelfsprekend lid van verenigingen, dus ook van politieke partijen. De sociaaldemocratie wordt gedragen door bijzondere mensen."

De spelden em de penning hadden eigenlijk al op 1 mei, de Dag van de Arbeid, uitgereikt moeten worden. De coronacrisis verhinderde dat. Bij de overhandiging is de 1,5 meter-maatregel in acht genomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie