Boomklever
Boomklever Thea de Ruijter

Groei&Bloei ruilbeurs van knollen, bollen en zaden en lezing “Safari rond Nijkerk” door IVN Nijkerk.

1 maart 2020 om 23:01 Natuur en milieu Deel je nieuws

IVN gids Thea de Ruijter toont schitterende foto's van de Fotowerkgroep van IVN Nijkerk. De Fotowerkgroep is vooral gericht op het ontdekken van natuur. Door te fotograferen leer je veel over de natuur. Je ziet veel meer dan wanneer je gewoon een wandeling maakt. Je leert vogels herkennen, maar ook verschillende soorten mossen of paddenstoelen. Kortom, een ware safari.

Voor de liefhebbers is er aansluitend een ruilbeurs van zelf verzamelde knollen, bollen en zaden. Neem de knollen, bollen of zaden mee in zakjes, met daarop de naam, kleur, hoogte en bloeitijd van de plant genoteerd.

Bovendien is er ook nog een scharensliep aanwezig die voor €5,- uw snoei- of heggenschaar weer scherp maakt. Dan bent u helemaal klaar voor het “snoeiseizoen”. U betaalt  €4,50/stuk bij meerdere exemplaren.

Deze unieke avond vindt plaats op donderdagavond 12 maart in de aula van Aeres, Luxoolseweg 1 in Nijkerk.

Vanaf 20.00 uur is er inloop met koffie of thee en eventueel inleveren van knollen, bollen of zaden voor de ruilbeurs. Rond 20.30 uur start de lezing. Aansluitend vindt de ruilbeurs plaats. Om circa 22.00 uur sluiten we de avond af.

Voor meer informatie: www.nijkerk.groei.nl.

Hermelijn
advertentie
advertentie