Kerstnachtdienst in de Kruiskerk

21 december 2019 om 18:00 Column Deel je nieuws


Dinsdag 24 december vieren we de geboorte van het Kerstkindje tijdens de kerstnachtdienst. Het wordt een viering met verschillende speciale elementen. Ds. Egberts is de predikant, Wakin’ zal met een uitgebreide band aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. Verder werken mee de dansers van de groep dansenindekerk.nl en een tweetal spelers van eigen bodem.  
In de dienst is er één collecte en die is dit jaar voor de gezinshuizen in de Glind. In de Glind wonen kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen. Kwetsbare kinderen die een veilige woonomgeving nodig hebben. Door dit project van Kerk in Actie kunnen deze kinderen en jongeren meedoen met activiteiten die voor onze kinderen zo gewoon zijn. 
Tijdens de kerstnachtdienst komen veel gasten om de viering mee te maken. Daarom zal de hal ook ingericht worden om de viering mee te beleven.  
 
Goed om te weten dat de kerkdienst vanaf 22.00 uur live wordt uitgezonden door Omroep Gelderland. Heel bijzonder dat wij met onze viering de kans hebben om zoveel meer mensen te bereiken dan de 800 mensen die in de Kruiskerk kunnen.  
De dienst begint om 21.30 uur. De kerkzaal gaat om 20.45 uur open. Voor die tijd is er koffie. We hopen u te ontmoeten tijdens deze dienst of éen van de andere kerstvieringen.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie