gezellige kerstsfeer
gezellige kerstsfeer P.Coenen

Sfeervolle kerstactiviteiten!

3 december 2019 om 11:44 Evenementen Deel je nieuws

Kerstactiviteit op Stadsboerderij de Vosheuvel!

Zaterdag 14 december 2019 van 13:00 tot 18:00 uur organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel  een gezellige kerstactiviteit!

Tijdens deze sfeervolle kerstactiviteit is er van alles te doen voor u en voor uw kinderen. De boerderij is speciaal in gezellige kerstsfeer gebracht. Overal zijn kerstlichtjes, warme vuurtjes,kerstbomen, een kerststal, kortom een heerlijke kerstsfeer!

Voor de kinderen zijn er meerdere leuke activiteiten te doen. Ze kunnen o.a. hun eigen kerststukje of kerstversiering voor in de boom maken. Ook is er een leuke speurtocht over het mooi verlichte terrein. Als het weer goed is kan u zelfs een ritje maken op een speciaal in kerstsfeer gehulde trekker met kar.   

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd, we verkopen warme chocolademelk, erwtensoep, broodjes worst en natuurlijk ook Glühwein. Op het erf zullen verschillende kramen staan waarop leuke info is te vinden of mooie artikelen te koop zijn. Kortom een hele leuke en gezellige activiteit waardoor u al helemaal in de kerststemming zult komen!

Deze leuke kerstactiviteit is zaterdag 14 december van 13:00-18:00 uur. De entree is € 2,50 per persoon, de opbrengst komt geheel ten goede aan het in stand houden van onze mooie Stadsboerderij. Bent u éénmaal binnen dan zijn bijna al activiteiten voor de kinderen gratis!  

Deze dag is leuk voor jong en oud, komt u ook?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie