Vincent Corjanus
Vincent Corjanus © Manja Knoop

Zondagmiddagpodium en Theetijd in de Bieb

27 september 2019 om 11:40 Muziek Deel je nieuws

Voor het winterseizoen van 2019-2020 heeft de Bieb weer leuke dingen op stapel staan voor de zondagen. De Bibliotheek in Nijkerk is vanaf oktober tot en met maart elke zondag open van 13.30 tot 16.30 uur.

Elke eerste oneven week van de maand is er Theetijd. Tussen 15.00 en 16.00 uur kan men terecht voor een kopje thee en/of koffie. Ook staan er spelletjes klaar. Gewoon een gezellig moment op de zondagmiddag.

Elke even week is er een zondagmiddagpodium. Dit is alweer het derde seizoen in Nijkerk. Ook dit jaar zijn de optredens weer zeer divers. Op 6 oktober wordt het winterseizoen afgetrapt door Vincent Corjanus. Hij wist vorig jaar mensen tot tranen toe te roeren met zelf geschreven gedichten en liedjes. Hij heeft een theaterprogramma waarmee hij regelmatig optreedt.

Een kleine greep uit de overige artiesten; Vocal Miles, Delise, Tim van Leijenhorst, Roy Berculo en een gezellig Sing Along kerstoptreden. Natuurlijk kunnen ook een aantal koren niet ontbreken. Neem gerust een kijkje op onze website voor de complete lijst van alle optredens.

Het zondagmiddagpodium is gratis voor alle bezoekers en zeker niet alleen voor leden van de bieb! Iedereen kan terecht; gewoon gezellig als een ontmoetingsplek of voor een optreden. Natuurlijk kunnen Nijkerkers ook boeken ruilen, kranten en tijdschriften lezen of studeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie