Vioolmuziek
Vioolmuziek Omslag boek

'Ze is de vioolmuziek vergeten'

2 september 2019 om 21:27 Maatschappelijk Deel je nieuws

Marjan van den Berg in Hoevelaken

Bij een speciale gelegenheid hoort een speciale avond heeft men gedacht bij de bibliotheek in Hoevelaken. Deze vestiging viert dit jaar haar 50-jarig bestaan in Hoevelaken en daar wordt op verschillende manieren aandacht aan besteed. Een onderdeel daarvan is een speciale avond voor alle vrouwen van Hoevelaken en Nijkerk (samenwerkingsverband tussen beide bibliotheken).

Daarvoor is contact gezocht met de Vrouwen van Nu, een van de grootste Vrouwenverenigingen in Hoevelaken. In gezamenlijk overleg is besloten dat er een Vrouwenavond komt in Dorpshuis de Stuw op 30 oktober a.s. Hiervoor is de journaliste Marjan van den Berg uitgenodigd. Zij is vooral bekend geworden door haar feuilleton Sanne in het damesblad Margriet en daarnaast heeft ze nog enkele boeken geschreven.

De avond van 30 oktober bestaat uit twee delen: het gedeelte voor de pauze is een ode aan haar overleden moeder, die de ziekte van Alzheimer kreeg. Marjan blikt terug naar het eerste boekje dat ze schreef: “ze is de vioolmuziek vergeten”. In het gedeelte na de pauze leest ze oude en nieuwe columns voor over Sanne en houdt iedereen – met een knipoog - een spiegel voor.

De avond begint om 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.00 uur. Vooraf dient gereserveerd te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van bibliotheek Nijkerk/Hoevelaken (www.bibliotheeknijkerk.nl/activiteiten/agenda.

Voor leden van de Vrouwen van Nu is de avond gratis en andere geïnteresseerde vrouwen betalen € 2,50

advertentie
advertentie