Swing Close in winterstemming

9 december 2018 om 12:09 lokaal Deel je nieuws

In februari 2019 verzorgt Swing Close twee optredens: een inloopconcert in de Amersfoortse Nieuwe Kerk en een matinee in het FLUORtheater, de oude Prodentfabriek. Houdt de aankondigingen daarover in de gaten!

Maar eerst is Swing Close op 16 december a.s. uitgenodigd om op te treden in het centrum van Almere, ter opvrolijking van het winkelend publiek. Hoewel dit evenement uiteraard in het teken van kerst staat, zal het ensemble gewoon het eigen, gedeeltelijk vernieuwde repertoire zingen. Swing Close zal op zondagmiddag drie optredens verzorgen van ca. 25 minuten elk. Ze treden op om 13.00 – 14.00 – 15.00 uur. 3x 25 minuten, omdat steeds wordt gewisseld met een ander koor: Vocal Motion. De Swing Close-tent staat opgesteld op de kruising Grote Markt, Stadhuisstraat, Korte Promenade, Schutterstraat. Lekker druk punt! Een goede, en muzikale reden dus voor een gezellig middagje Almere!

Ten slotte: Swing Close heeft nog een vacature. Welke leuke enthousiaste en muzikale 1e tenor komt het koor versterken? aanmelden kan via de website: www.swingclose.nl

advertentie
advertentie