Elke dag bijzondere verhalen bij Stad Nijkerk Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Dossiers

Uitgezoomd? Tijd voor een lekker slank hapje

Uitgezoomd? Tijd voor een lekker slank hapje

25-11-2020, 15:00

NIJKERK Al het ge-Zoom, ge-Meet, ge-Team en ander ge-TamTam: het zorgt bij velen voor een hartverzakking op de weegschaal. Daarom deze aflevering een lichtgewicht-gerecht,..

Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

18-11-2020, 15:00

NIJKERK Waarom zelf wijn maken als boeren dat heel goed kunnen in landen als Frankrijk, Italië en Spanje? En waarom zuurkool zelf fabriceren als je perfecte kant-en-klare k..

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

11-11-2020, 15:00

NIJKERK Is het geen aardig idee om het eten meer smaak te geven met overgebleven voedsel? Gedroogde groenten, kruiden en fruit geven het dagelijkse eten meer smaak. Tijd o..

advertentie
Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

4-11-2020, 15:00

NIJKERK Het is weer volop pompoentijd. Met welke kooktechniek haal je het maximale uit die prachtige pompoenen? En met welke ga je aan de slag: de ronde of de flespompoen?

Kipnuggets als culi-ervaring: Gun jezelf krokante kip als troosthapje

Kipnuggets als culi-ervaring: Gun jezelf krokante kip als troosthapje

28-10-2020, 15:00

NIJKERK De maaltijdbezorger is in deze bijzondere tijden kind aan huis. De pizza’s, pasta’s, roti-rollen, Thaise soepen en hamburgers zijn niet aan te slepen

Herfstbokstoof: Hoe langzamer stoven, hoe beter

Herfstbokstoof: Hoe langzamer stoven, hoe beter

21-10-2020, 15:00

NIJKERK De bierliefhebbers onder de lezers weten: dit is de tijd om herfstbok, ook bekend als bokbier, te drinken. De thuiskoks onder lezers weten: we gaan, ooit, van het ..