LOET krijgt een verrassing
LOET krijgt een verrassing LOET krijgt een verrassing

LOET krijgt een verrassing

woensdag 24 januari 2024 14:30 tot 15:30

Een vrolijke, interactieve kindervoorstelling vol muziek en dierenpoten, waarin Loet met alle kinderen bedenkt welke verrassing zij zal krijgen van tante Toos.

LOET krijgt een verrassing door Ruth Bakker

Nog even wachten en dan krijgt Loet een verrassing van tante Toos. Hoe lang duurteven? En wat is het voor een verrassing? Loet bedenkt samen met alle kinderen en haar hond Mango wat de verrassing kan zijn. Iets om te eten? Straks vindt ze het niet lekker. Iets om mee te spelen? Maar straks vindt ze het stom… Of is het iets om naartoe te gaan? Wat nou als het heel eng is of juist heel saai! Loet wordt steeds zenuwachtiger. Tante Toos bedenkt soms hele rare dingen. ‘Ik vind het niet meer leuk’, zegt Loet. ‘Ik wil nú weten wat de verrassing is!’ Wat zal de verrassing zijn? Zou Loet het leuk vinden?

Over Ruth Bakker

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haareigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Dit doet ze al bijna 14 jaar met veel plezier en succes! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Kaartjes via de website van de Bibliotheek.

Locatie