Sfeervol proeflokaal met zicht op de wijngaard
Sfeervol proeflokaal met zicht op de wijngaard Breede Beek

Wijncursus op de Wijngaard

donderdag 11 januari 2024 20:00 tot zaterdag 10 februari 22:00

Vanaf januari 2024 biedt de Wijngaard aan de Breede Beek naast de snoeicursussen ook wijncursussen voor beginners (SDEN2+) en gevorderden (SDEN3+) . Deze zullen worden verzorgd door Wijndocent en Register Vinoloog Angélique Chamboné.(Chamboné Wijnstijl)Angélique is al geruime tijd bij ons verbonden als enthousiaste vrijwilligster.Als Register Vinoloog en Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie verzorgt zij al jaren wijncursussen in Utrecht en is ze veelvuldig als “kelderrat” in de wijnkelders en wijngaarden te vinden in Zuid-Afrika en bij ons in de Breede Beek. Zij geeft haar cursisten tijdens haar wijncursussen een inkijkje achter de wijnmaakcoulissen en deelt haar ervaringen in de wijnkelder en wijngaarden op een enthousiaste manier...Nét even anders..Uitgebreide informatie en opgave kan via onze website https://www.aandebreedebeek.nl/cursussen.html

Locatie