Doe mee aan de 24e Puttense Horeca Drive

zaterdag 30 september 2023 10:00 tot 17:00

De Puttense bridgeclubs organiseren de 24e Puttense Horeca Bridgedrive die op zaterdag 30 september aanstaande wordt gehouden. Deze bridgedrive moest Putten een aantal jaren missen vanwege de coronapandemie, maar nu kan het weer. Verwacht wordt dat veel enthousiaste bridgers  aan deze gezellige maar ook uitdagende bridgedrive zullen deelnemen. Er worden 7 ronden gespeeld met elk 4 spellen in verschillende horecagelegenheden. Belangstellenden voor deze horecadrive kunnen zich aanmelden via de website www.horecadriveputten.nl . Ga naar ”inschrijvingen” en vul het aanmeldingsformulier in. Na verzending van het formulier ontvang je een e-mail met een inschrijfnummer en het verzoek om de deelnamekosten , ad €. 55,-- per paar, te betalen. Na ontvangst van dit bedrag, waarin koffie/thee bij ontvangst en de lunch zijn begrepen, is de inschrijving definitief. Het Cultureel Centrum Stroud, Brinkstraat 91 is de centrale locatie, waar de deelnemers zich tussen 8.45 en 9.20 uur moeten aanmelden. De horecadrive begint om 10.00 uur en de prijsuitreiking zal om ongeveer 17.00 uur plaatsvinden.