workshop
workshop Workshop

Workshops: persoonlijke- & loopbaanontwikkeling deel 4

dinsdag 26 september 2023 19:30 tot 21:30

Workshop 4: Kom tot actie en bereik je doel (dinsdag 26 september)Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze training aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.Na de kennismaking beginnen we met het invullen van een persoonlijk canvas. Aan de hand van individuele en gezamenlijke opdrachten maak je een persoonlijk actieplan waarmee jij jouw doel kunt bereiken. Ook krijg je inzicht in welke belemmeringen je ervaart en wat je tegenhoudt om in actie te komen om ze te overwinnen.We werken samen en helpen elkaar om doelen en actieplannen helder te krijgen. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

Leerdoelen

Krijg meer inzicht in je belemmeringen die je ervaart in je loopbaanOntdek wat je tegenhoudt om in actie te komen en hoe dit te overwinnenOnderzoek met elkaar welke acties je kan ondernemen in een bepaalde (loopbaan) situatie

*Dit event wordt aangeboden vanuit een samenwerking met JobOn, de landelijke communicatie voor iedereen die stappen wil zetten in zijn of haar loopbaan. Meer info: [www.jobon.nl](www.jobon.nl)*

Locatie