Bridgecursus voor beginners

maandag 25 september 2023 19:30 tot maandag 18 december 22:30

Bridge is een bijzonder boeiend en uitdagend kaartspel. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten en vriendschappen ontstaan. 

De Nijkerkse Bridgeclub gaat samen met de Stichting Bridge Leren weer een bridgecursus voor beginners verzorgen. De cursus die op 25 september start wordt op de  maandagavond  gegeven in het Corlaer College Nijkerk. Het eerste deel van de cursus bestaat uit 12 lessen en het cursusgeld bedraagt  € 90,--. Voor deze cursus kan men zich zowel als paar en als single opgeven. Al na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht en zit men aan de speeltafel bridge te spelen. Dat maakt het juist zo prettig om deze cursus te volgen. In januari 2024 start het tweede deel van de cursus die ook uit 12 lessen bestaat. Men is niet verplicht om ook dit deel te volgen, maar het maakt de beginnerscursus wel compleet.

Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij cursusleider Hetty Adolfs, telefoon 0651108216 en de website www.bridgeleren.nl  

Locatie